Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Johan Olsson lämnar Impact

Johan Olsson, tidigare säljchef på kvällstidningspaketet Impact, väljer att sluta med kort varsel.

Henrik Widell


Publicerad: 14 Juni 2012, 12:42
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:19

Ämnen i artikeln:

Impact

Johan Olsson säger till dagensmedia.se:

– Jag har haft sex fantastiska år på Impact men känner nu att jag vill göra något annat. Jag har inget klart ännu men jag lyssnar och hör mig för och är öppen för alla möjligheter.

I augusti 2010 tog Johan Olsson klivet upp som försäljningschef på Impact. I maj förra året, i samband med en omorganisation, fick han kliva ner till rollen som vanlig säljare igen. Han sticker inte under stol med att händelsen påverkat hans beslut att lämna.

– Nej, så är det väl.  Jag känner inte att det finns några utvecklingsmöjligheter kvar för mig och vill hellre göra något annat.

Johan Olssons avgång på Impact har skett snabbt. Han hade ett samtal med ledningen igår och slutar på jobbet redan i morgon.

– Vi kom överens, om jag hellre gör något annat så är det bättre att jag gör det. Det är ingen idé at jag är kvar om jag inte är motiverad, då är det bättre att ta in någon som är hungrig.    

Ämnen i artikeln:

Impact

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.