Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Johan Markström blir vd för Citypaketet

Publicerad: 23 februari 2017, 14:01
Uppdaterad: 23 februari 2017, 14:01

Citypaketets tillförordnade vd Johan Markström blir ordinarie verkställande direktöri samband med att 08-Mälardalen går i graven.


Johan Markström har parallellt med sin roll som Marknads- och försäljningschef på 08-Mälardalen varit tillförordnad vd för Citypaketet.

Men när 08-Mälardalen nu läggs ned, som Dagens Media kunde berätta på torsdagsmorgonen, är det Citypaketet på heltid som gäller för Markström.

– Johan har på kort tid kommit in i Citypaketet och på uppdrag av styrelsen satt målen och riktlinjerna för hur Citypaketet fortsatt ska hjälpa annonsörerna att nå våra tre städer i alla kanaler, säger Linda Forsberg Styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

Själv säger Johan Markström:

– Jag är väldigt glad för förtroendet att fortsätta driva Citypaketet och vara delaktigt i att bygga för Citypaketets framtid. Det finns en stark vilja från ägarna att fortsätta utveckla Citypaketet till att vara den självklara kanalen för marknadsföring i våra städer.

Tillsammans med KOMM kommer Citypaketet bland annat dela ut det nya priset Guldblick vid Guldäggsgalan den 4 maj.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.