Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Johan Hansson: ”Papperstidningen central även om fem år”

Publicerad: 11 Juni 2020, 09:39

”Så länge vi är duktiga på att göra lokal kvalitetsjournalistik kommer vi att ha en bra affärsmodell”, säger Stampens vd Johan Hansson i ett samtal med Per Sjögren, grundare av Good Example.

Foto: Stefan Berg

Stampens fokus är att leverera innehåll i det format läsarna vill ha. ”Att vi går mot en ännu mer digital värld är självklart men det går inte lika snabbt som man kan tro”, säger Stampens vd Johan Hansson, och framhåller att papperstidningen fortfarande är en viktig kanal för annonsörerna.


Ämnen i artikeln:

StampenJohan Hansson

Johan Hansson är hallänningen som gav sig ut i världen för att arbeta i mediebranschen. När han fick chansen att återvända hem till rollen som koncernchef och vd för

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

StampenJohan Hansson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.