Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Jan Helin: ”Jag ska visa vem som är störst”

Publicerad: 1 Juli 2009, 11:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:19

Expressen berättar idag på första nyhetsuppslaget att de nu är större än Aftonbladet på helger. Imorgon svarar Aftonbladet med upplagesiffror för april och maj.


Trots att de reviderade upplagesiffrorna för april och maj från TS varit klara länge har Aftonbladet avstått från att redovisa sin upplageutveckling.

Konkurrentens chefredaktör Thomas Mattsson har som brukligt är väntat ut marknadsledaren, och har flera gånger efterlyst Aftonbladets upplagesiffror.

I dag presenterar Expressen siffror från Orvesto dag, som visar att tidningen har fler läsare än Aftonbladet på lördag, söndagar och måndagar.

Nu lovar Jan Helin att publicera TS upplagesiffror i morgondagens tidning:

– Vi publicerar nu när vi har alla siffrorna, i slutet av veckan fick vi Orvesto internet, och det gör att vi imorgon kommer att publicera alla siffrorna.

Hur ser siffrorna ut?

– Jag vill vänta med att kommentera dem tills vi har publicerat. Däremot har jag har ju sett Expressens tilltag i dag med anledning av Orvesto dag. 

– När vi publicerar våra siffror imorgon så kommer det betryggande att visa vem som är störst.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.