Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

James Murdoch anklagas för lögn

Publicerad: 22 Juli 2011, 10:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:04

Två tidigare News of the World-chefer anklagar Rupert Murdochs son James för att ha misslett det brittiska parlamentet.


Ämnen i artikeln:

News of the World

Det är de två tidigare News of the World-cheferna Tom Crone och Colin Myler som anklar James Murdoch för att ha misslett parlamentets utvalda kommitté i samband med att han förhördes om telefonhackningarna i tisdags.

Colin Myler, som var redaktör för tidningen fram tills att den lades ner och Tome Crone, tidningens tidigare juridiska chef hävdar att James Murdoch var medveten om att telefonhackningen var mer utbredd än han gav sken av när han utfrågades i parlamentet.

– I samband med utfrågningarna i tisdags vill vi peka på att James Murdoch misstog sig när han berättade om vad han kände till om förlikningen med Gordon Taylor, säger de två i ett uttalande.

James Murdoch har hela tiden hävdat att han inte känt till vidden av telefonhackningarna. Därför kommer dagens uttalande som ett bombnedslag i det brittiska parlamentet, som genast meddelade att James Murdoch nu ska återigen ska förhöras om de motsägelsefulla uppgifterna.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

News of the World

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.