Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Irena Pozar till Expressen

Publicerad: 19 februari 2020, 11:43

Irena Pozar återvänder till Expressen och blir kolumnist.

Foto: Sven Lindwall

Irena Pozar blir ny kolumnist i Expressen. ”För mig är det viktigt att på en plats utanför Veckorevyn kunna nå ut med frågor och perspektiv som ofta saknas i mediebevakningen i dag”, säger hon.


Ämnen i artikeln:

VeckorevynExpressen

Expressen knyter till sig Veckorevyns chefredaktör Irena Pozar som ny kolumnist. 

– För mig är det viktigt att på en plats utanför Veckorevyn kunna nå ut med frågor och perspektiv som ofta saknas i mediebevakningen i dag. Jag är glad att nu få det utrymmet, och extra glad att Expressens läsare får ta del av ett kvinnligt och ungt perspektiv, säger Irena Pozar, i ett pressmeddelande. 

Förutom Veckorevyn har Irena Pozar även arbetat på Nyheter24, Smålandspostens ungredaktion och på Expressen sedan tidigare. 

– Många områden som berör unga är underbevakade. Irena Pozar är en stark röst som kommer att tillföra viktiga perspektiv i debatten, men också sätta ljus på delar av samhället dit vi och andra inte riktat blickarna. Hon kommer att stärka Expressens journalistik på flera sätt, säger Magnus Alselind, redaktionschef, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VeckorevynExpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.