onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

HR-chefen får också lämna Mittmedia

Publicerad: 15 maj 2019, 06:18

Bonnier News huserar intill DN-skrapan i Stockholm.

UPPDATERAD. Omorganiseringen på Mittmedia fortsätter. Nu står det klart att tidningskoncernens HR-chef får lämna uppdraget.


Philip Wallin

philip.wallin@dagensmedia.se


I går publicerade Dagens Media nyheten att Mittmedias företagsmarknadschef Staffan Lönner kliver åt sidan och lämnar koncernen. 

Nu har Dagens Media fått bekräftat att ytterligare en Mittmediachef går. Det handlar om HR-chefen Carin Andersson. 

Detta som en led i den stora omorganisation som pågår sedan Bonnier tog över tidningskoncernen i februari.

I ett mejl till Dagens Media skriver Carin Andersson att hon tidigt fick erbjudande om en ny tjänst, inom HR i Bonnier News:
– Vilket jag är tacksam för. Vi pratade också om möjligheten att träffa en överenskommelse som innebär att jag slutar, och där har vi landat, skriver hon. 

– Det var verkligen inget lätt beslut men nu känns det bra att lämna över under kommande veckor för att sedan gå på semester, innan jag funderar på vad jag ska göra i höst.  

Var det avståndet till Stockholm som fick dig avstå tjänsten? 

– Jag har pendlat i många år och det har fungerat bra (Carin Andersson bor i Ängelholm, reds anmärkning). Men det är klart att avståndet var en bidragande faktor när jag skulle fatta mitt beslut. 

Mikael Nestius, affärschef för Mittmedia, skriver i ett mejl till Dagens Media att den nya organisationen, inom de olika delarna, ska presenteras i lite olika tempo:
– Planen är dock att alla de större avdelningarna ska ha ett nytt förslag till organisation på plats i månadsskiftet maj/juni. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev