Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDagspress

Hovets pressavdelning om babylyckan

Publicerad: 21 Februari 2014, 06:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:47

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har fått en dotter. För Dagens Media berättar kommunikationschefen Annika Sönnerberg om pressarbetet.


Ämnen i artikeln:

Hovet

Det var genom en kommuniké på sin sajt som Hovet tidigt i morse berättade om det nya kungabarnet.

Annika Sönnerberg är tillförordnad presschef på Hovet:

– Det har varit ett väldigt stort intresse från media både i Sverige och utomlands. Men vi har egentligen inte så mycket mer att säga än det som står på sajten och den uppdaterar vi löpande med information, säger hon till Dagens Media.

Hur skiljer det här sig från när Victoria fick barn?

– Det är klart att tidsskillnaden påverkar hur vi arbetar gentemot de nyblivna föräldrarna, men jag kan inte göra en sådan värdering nu. Vi sitter mitt i arbetet med det här.

Totalt jobbar tre personer på Hovets informationsavdelning. Att ta in extra personal är inte aktuellt.

– Men vi har en webbavdelning också.

I juni förra året anklagade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill Expressen för att förstöra deras privatliv efter att tidningen avslöjat vart det nygifta paret firade sin smekmånad.

Annika Sönnerberg är tillförordnad presschef på Hovet fram till den 12 mars då Bertil Ternerts ersättare Margareta Thorgren är på plats.

Dante Thomsen


Ämnen i artikeln:

Hovet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.