lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Hon tar över Värnamo Nyheter

Publicerad: 31 januari 2023, 10:35

Susanne Lindén kommer senast från Aller Media.

Foto: Christina Uhlin

Susanne Lindén blir ny chefredaktör för Värnamo Nyheter. Tidigare chefredaktör Hanna Källqvist går till Jönköpings-Posten.

Ämnen i artikeln:

Bonnier News LocalNyheter

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Susanne Lindén tar över som chefredaktör för Värnamo Nyheter efter Hanna Källqvist som har valt att söka sig till Jönköpings-Posten. På Jönköpings-Posten intar Hanna Källqvist en roll som nyhetschef. 

Susanne Lindén har en lång bakgrund inom journalistbranschen. Senast kommer hon från Aller Media där hon har varit chef för Family Weeklies där titlar som Allers, Allas, Året Runt och Hemmets Veckotidning ingår. Som Dagens Media tidigare rapporterat flyttade Aller Media nyligen redigeringen av dessa titlar från Malmö till Stockholm, samtidigt lades redaktionen i Malmö ned. 

– Det känns väldigt bra att vi har kunnat rekrytera Susanne Lindén som ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Värnamo Nyheter. Hon är en mycket erfaren ledare som är van vid att med framgång arbetsleda på såväl strategisk som operativ nivå. Jag är övertygad om att hon är helt rätt person att ytterligare utveckla Värnamo Nyheter, såväl journalistiskt som varumärkesmässigt, säger Carl-Johan Bergman, chef för redaktionell verksamhet på Bonnier News Local, i ett pressmeddelande. 

Tidigare har Susanne Lindén även varit redaktionschef på Kvällsposten.

– Efter ett antal år inom veckotidnings- och magasinsbranschen inom Aller Media ska det bli riktigt roligt att återigen få jobba med nyheter. Jag är van att jobba med lokal och regional bevakning sedan mina många år på Kvällsposten och Expressen, säger Susanne Lindén och fortsätter:

– Att få bli en del av team Värnamo Nyheter och Bonnier News Local känns både viktigt och hedrande.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev