Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Hon tar över Piteå-Tidningen

Publicerad: 6 april 2020, 06:01

I dag, den 6 april, tillträder Mari Gustafsson som ansvarig utgivare för Piteå-Tidningen.

Piteå-Tidningens ställföreträdande utgivare Mari Gustafsson blir ansvarig utgivare.


Ämnen i artikeln:

Norr Media AB

Allmänreportern Mari Gustafsson har arbetat på Piteå-Tidningen sedan 2008. För ett år sedan fick hon uppdraget som ställföreträdande utgivare. Nu har hon utsetts till ansvarig utgivare.

– Jag är tacksam över förtroendet och det känns spännande och intressant att jobba med de publicistiska frågorna på Piteå-Tidningen. Det viktigaste vi har är förtroendet från våra läsare och att lokaltidningen spelar en viktig roll i samhället blir extra tydligt i dessa kristider. Det är till oss man vänder sig får att få relevant information, säger Mari Gustafsson, i ett pressmeddelande.

Uppdraget som utgivare kommer hon att kombinera med rollen som allmänreporter.

– Mari har Pite älvdal och Piteå-Tidningen i blodet, och brinner för att fortsätta utveckla tidningens innehåll. Hon har både ambitionen och förmågan att klara det viktiga uppdraget i en tid då den lokala journalistiken är viktigare än någonsin, säger Mats Ehnbom, vd och publicistisk chef, Norr Media.

Piteå-Tidningens nuvarande ansvariga utgivare Bengt Larsson lämnar tidningen för att gå i pension.

I samband med Mari Gustafssons tillträdande tar hon plats i redaktionsledningen för Piteå-Tidningen, som Norr Medias redaktionschef Lenitha Andersson Junkka leder.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Norr Media AB

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.