Hon leder Direktpress contentsatsning

2016-08-08 10:11  
Blir ny vd för Direktad Medieutveckling.

Madeleine Bäck blir ny vd för Direktad Medieutveckling.

Madeleine Bäck blir ny vd för Direktad Medieutveckling AB. Bolaget ingår i Direktpress-koncernen och annonsproducerar ett 20-tal av Direktpress tidningar. 

Genom den nya rekryteringen vill man stärka upp contentdelen av verksamheten, både till print och digitala plattformar.

Madeleine Bäck kommer senast från rollen som vd på A4 Text & Form AB och har erfarenhet av att producera och utveckla redaktionella produkter. Göran Castorp, tidigare chefredaktör på Södermanlands Nyheter i Nyköping ersätter Madeleine Bäck på A4.

– Jag är glad och stolt över att få det här uppdraget. Där många medieföretag nu står och svajar, är Direktpress starka. Det är ren lyx att få träda in och ha all den kompetensen och det drivet i ryggen när Direktad Medieutveckling nu ska växa. Jag ser framemot att utveckla företaget vidare. Våra kunder ska kunna lita på att vi erbjuder just de contentlösningar de behöver, i alla kanaler, säger Madeleine Bäck i ett pressmeddelande.

Madeleine Bäck tillträder den nya tjänsten den 12 september.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt