Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

Hon blir ny kulturchef hos Mittmedia

Cecilia Ekebjär efterträder Gunilla Kindstrand som Kulturchef för Mittmedia.


Publicerad 2016-10-10 08:26
Uppdaterad 2016-10-10 09:02

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:

Cecilia Ekebjär behåller sitt uppdrag som kulturredaktör för Dalarnas Tidningar på halvtid, i kombination med uppdraget som Kulturchef för Mittmedia. Hon efterträder Gunilla Kindstrand, som i augusti meddelade att hon lämnar koncernen efter 1,5 år.

Cecilia Ekebjär får därmed ett övergripande ansvar för att leda kulturens arbete och gemensamt med kulturredaktörer sätta en målbild för att stärka Mittmedias lokala närvaro.

– Jag är jätteglad över förtroendet att fortsätta utveckla kulturjournalistiken i Mittmedia. En gemensam bas ger mer och bättre kulturmaterial till vår publik och gör det möjligt för kulturredaktörerna, som kan och har förståelse för sina specifika regioner, att verka ännu mer lokalt. Det är i den lokala journalistiken vi ska fortsätta att ha vår grund men inte utan att också vara utblickande, säger Cecilia Ekebjär i ett pressmeddelande.

Kulturchefen ingår i Mittmedias gemensamma redaktion och Cecilia Ekebjär rapporterar därmed till Anders Ingvarsson. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 november.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.