Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Hon blir ny kulturchef hos Mittmedia

Publicerad: 10 Oktober 2016, 08:26
Uppdaterad: 10 Oktober 2016, 09:02

Cecilia Ekebjär efterträder Gunilla Kindstrand som Kulturchef för Mittmedia.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Cecilia Ekebjär behåller sitt uppdrag som kulturredaktör för Dalarnas Tidningar på halvtid, i kombination med uppdraget som Kulturchef för Mittmedia. Hon efterträder Gunilla Kindstrand, som i augusti meddelade att hon lämnar koncernen efter 1,5 år.

Cecilia Ekebjär får därmed ett övergripande ansvar för att leda kulturens arbete och gemensamt med kulturredaktörer sätta en målbild för att stärka Mittmedias lokala närvaro.

– Jag är jätteglad över förtroendet att fortsätta utveckla kulturjournalistiken i Mittmedia. En gemensam bas ger mer och bättre kulturmaterial till vår publik och gör det möjligt för kulturredaktörerna, som kan och har förståelse för sina specifika regioner, att verka ännu mer lokalt. Det är i den lokala journalistiken vi ska fortsätta att ha vår grund men inte utan att också vara utblickande, säger Cecilia Ekebjär i ett pressmeddelande.

Kulturchefen ingår i Mittmedias gemensamma redaktion och Cecilia Ekebjär rapporterar därmed till Anders Ingvarsson. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 november.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.