måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Hon blir chefredaktör på Bohusläningen

Publicerad: 22 november 2019, 13:54

Gunilla Håkansson tar över chefredaktörsskapet när Ingalill Sundhage går i pension.

Ämnen i artikeln:

Stampen Media GroupAller Media

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Gunilla Håkansson går in som chefredaktör och ansvarig utgivare för Bohusläningen i Uddevalla och Strömstads Tidning. Därmed ersätter hon Ingalill Sundhage som går i pension. 

– Ja, det här är ett drömjobb för mig. Jag är skolad i lokaljournalistiken och har mina rötter där. Att tillsammans med alla duktiga medarbetare på Bohusläningen och Strömstads Tidning få utveckla produkten såväl digitalt som i print ska bli oerhört stimulerande och kul. Jag brinner av iver över att komma i gång, säger Gunilla Håkansson i ett pressmeddelande. 

LÄS ÄVEN: Stampens vd: ”Vi räknar med en kraftfull resultatförbättring 2020”
                    Presstödet räddar Stampen från förlust

Gunilla Håkansson har flera års erfarenhet inom Aller Media från rollen som chefredaktör på Allas Veckotidning. Hon har också en bakgrund inom dagspress från Östran i Kalmar. 

– Jag är mycket glad att Gunilla tar sig an den här för Bohusläningen och Strömstads Tidning så viktiga rollen. Med det fokus Stampen Media har på lokal kvalitetsjournalistik är chefredaktörerna på våra respektive mediehus avgörande för vår nuvarande och framtida affär, säger Johan Hansson, koncernchef för Stampen Media, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Gunillas erfarenhet från veckotidningsbranschen med stor kunskap om målgruppssegmentering och fördjupande reportage tillsammans med hennes dagspressbakgrund gör henne perfekt för detta jobb. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev