Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Hon blir chefredaktör för Ystads Allehanda

Publicerad: 13 December 2010, 14:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:28

Tina Sayed Nestius tar över som chefredaktör för Ystads Allehanda.


Ämnen i artikeln:

KristianstadsbladetSydsvenskan

Hon ersätter Jörgen Svensson, som nyligen blev ansvarig utgivare och kommersiellt ansvarig för tre tidningar inom Sydsvenskan-koncernen: Ystads Allehanda, Kristianstadsbladet och Trelleborgs Allehanda.

– Jag är mycket nöjd med att Tina blir chefredaktör på YA. Hon har positiv energi och är en person som kan tillföra Ystads Allehanda mycket. Hon har egenskaper som jag tycker kompletterar ledarskapet inom Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda på ett bra sätt, säger Jörgen Svensson i ett pressmeddelande.

Tina Sayed Nestius är i dag nyhetschef och stf utgivare på Länstidningen i Södertälje. Hon har tidigare varit chefredaktör på City i Göteborg samt reporter på GT/Expressen och Aftonbladet.

Hon tillträder som chefredaktör på YA några veckor efter årsskiftet.

Som dagensmedia.se tidigare berättat väckte belsutet att utse Jörgen Svensson till kommersiell chef kritik inne på tidningarna.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.