Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Helsingborgs Dagblad ger ut Sydsvenskan

Publicerad: 5 Oktober 2012, 08:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Från och med 20 oktober börjar Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan ge ut en gemensam Näringslivsbilaga en gång i månaden.


Ämnen i artikeln:

SydsvenskanHelsingborgs Dagblad

Det är Sydsvenskans Näringslivsdel som med start i oktober kommer att gå som en egen rygg i Helsingborgs Dagblads lördagstidning en gång i månaden.

De gemensamma utgåvorna kommer att ha ett innehåll som planeras av ett redaktionsråd med representanter från de båda tidningarna.

– Näringsliv har varit en otroligt uppskattad bilaga under den tid vi har kört den, så vi vill givetvis köra vidare. Regionen växer ihop och ur ett affärsperspektiv så är vi en enhet på ett helt annat sätt i dag och då är det naturligt att regionens två största tidningar samarbetar, säger Lars Dahmén, vd på Sydsvenskan, till dagensmedia.se.

Utgåvorna kommer att innehålla nyheter och fördjupningar, samt artiklar om entreprenörskap och innovation. I Sydsvenskans edition ingår även Bil & Trafik samt Jobb & Karriär.

– Det finns stora möjligheter för både läsare och annonsörer. Vi sprider bilagan till en mycket större målgrupp samtidigt som annonsörerna har möjlighet att nå hela regionen i en produkt, säger Lars Dahmén.

Annonsförsäljningen på den regionala och lokala nivån kommer att skötas av de båda tidningarnas försäljningsavdelningar och Hela Skåne. På riksnivå sköts annonsförsäljningen av Sydsvenskan i Stockholm.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.