Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag02.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

"HeatoN" ny krönikör på Metro

Publicerad: 11 November 2016, 07:49
Uppdaterad: 11 November 2016, 08:28

Som Dagens Media tidigare berättat ska Metro viga hela sporten åt e-sport och Emil ”Heaton” Christensen leder debattsidan. Nu blir e-sportstjärnan även krönikör på Metro.


Ämnen i artikeln:

Metroe-sport

Nyligen lämnade Area Academy in ansökan till Riksidrottsförbundet för att e-sport ska bli medlem i förbundet. En av aktörerna som tagit tydlig ställning i den inte helt okontroversiella frågan huruvida e-sport är en sport eller inte – är Metro.

I stallet har man sedan tidigare Emil ”Heaton” Christensen som nu får en större kostym när han utöver att leda debattsidan även blir krönikör.

– Det ska bli fantastiskt roligt. Jag är väldigt glad att e-sporten får sin rättmätiga plats på sportens sidor och ser fram emot att ge Metros läsare en unik inblick i vår värld. Jag kommer att blanda analyser av aktuella ämnen med egna åsikter om hur jag tycker att e-sporten borde fortsätta utvecklas”, säger Emil "HeatoN" Christensen i ett pressmeddelande.

Emil kommer att skriva en återkommande krönika om esport på ett initierat och läsarvänligt sätt som även den oinvigde kan uppskatta. Bland annat kommer läsarna bjudas på roliga anekdoter från förr samt en unik behind the scenes-insyn i dagens e-sport.

– Jag är väldigt glad över att få bjuda våra läsare på Emils inblickar, tankar och analyser om e-sport. Det känns som en match made in heaven - Metros läsare, som är decennier yngre än konkurrenternas, och en av Sveriges just nu hetaste sportprofiler, det kommer bli succé”, kommenterar Linnéa Jonjons, redaktionschef på Metro.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metroe-sport

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.