Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

HD-Sydsvenskan byter vd

HD-Sydsvenskan stuvar om i toppen.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 01 Juni 2017, 14:39
Uppdaterad: 01 Juni 2017, 14:39

Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsHD-Sydsvenskan

Enligt ett pressmeddelande ska HD-Sydsvenskan tydligare integreras i Bonnier News. Det har tidigare spekulerats i en försäljning av bolaget, men sådana planer verkar nu vara skrinlagda:

”Detta är ett uttryck för ett långsiktigt perspektiv på ägandet i HD-Sydsvenskan från Bonniers sida”, lyder pressmeddelandet.

I samband med att HD-Sydsvenskan fullt ut integreras i Bonnier News, tar Bonnier News nuvarande vd Anders Eriksson över som vd för HD-Sydsvenskan. Han är även vd för de andra bolagen, Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter, i affärsområdet Bonnier News.

Anders Eriksson efterträder den nuvarande vd:n Pontus Bodelsson i slutet av sommaren. Ny styrelseordförande i HD-Sydsvenskan blir Bonnier AB:s vd Tomas Franzén.

– Vi har gjort ett målmedvetet fusions- och förändringsarbete. Lönsamheten är bättre än plan, antalet prenumeranter ökar, vår affärsutveckling ger resultat och vi har mycket engagerade medarbetare. Sammantaget är det ett bra betyg för alla medarbetares stora ansträngningar med den digitala transformationen. Nu är det rätt läge för företaget att ta nästa steg, säger HD-Sydsvenskans nuvarande vd Pontus Bodelsson, i pressmeddelandet.

Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsHD-Sydsvenskan

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.