Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Här hoppar Wolodarski i säng med DN-läsarna

Publicerad: 13 April 2015, 11:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:06

I de nya reklamfilmerna för "DN Prio" riktar Wolodarski en känga till Stefan Ingves samtidigt som han kryper ner i sängen hos två prenumeranter.


Ämnen i artikeln:

DN

DN Prio är Dagens Nyheters nya tjänst för de prenumeranter som inte anser sig ha tid till att ta del av tidningens hela utbud, men som ändå vill ha koll på det viktigaste i nyhetsflödet. Tjänsten är inspirerad av Yahoo News Digest och går ut på att tidningens prenumeranter på morgnar, kvällar och under helger ska få ett utvalt antal artiklar som sammanställer det viktigaste ur nyhetsflödet.

För att marknadsföra tjänsten väljer nu tidningen att släppa en serie reklamfilmer där bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski medverkar. I filmen syns han ligga i två människors säng samtidigt som han passar på att ge en känga till Stefan Ingves och Sveriges Riksbank.

– Om Stefan Ingves hade lyssnat till sina kritiker hade Sverige klarat sig bättre ur kristen, säger Peter Woldarski i filmen.

Andra som medverkar är bland andra nöjesskribenten Hanna Fahl, musikkritikern Fredrik Strage samt vett och etikett-experten Magdalena Ribbing.

Bakom filmerna står Måns Herngren.

– Jag gillar att vi kan göra filmer med självdistans, och inte ta oss själva på sånt brakallvar hela tiden. Här visar vi en annan sida av DN, med humor, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski till Dagens Media.

Hur har lanseringen av DN Prio gått?

– Väldigt bra, klart över vår förväntan. Vi nådde upp till 15 000 aktiva användare bara några dagar efter lanseringen av den skarpa versionen, vilket är väldigt bra siffror och det växer stadigt.

Filmerna bär likheter med de filmer som Aftonbladet släppte i samband med lanseringen av nya tv-programmet "Aftonbladet Morgon" som släpptes i november 2014.

SE DEN HÄR:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fAyjc1j3g-I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DN

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.