Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Här delar SvD-chefen ut nya tidningen

Publicerad: 11 April 2013, 07:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

I morse hjälptes SvD-bossarna Lena K Samuelsson, Gunilla Asker och Raoul Grünthal åt att dela ut lösnummer av nya SvD på stan.


Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetSchibsted

I dag är det premiär för nya Svenska Dagbladet, som bland annat fått en ny rosafärgad affärsdel och en kombinerad nyhets- och kulturdel.

För att fira lanseringen hjälpte SvD:s högsta chefer till med att dela ut lösnummer i centrala Stockholm.

Chefredaktören Lena K Samuelsson stod vid Slussen medan Gunilla Asker träffade läsarna vid T-centralen.

– Det var verkligen roligt att dela ut tidningen i morse på Slussen och vi fick många positiva reaktioner och glada tillrop. Överhuvudtaget har det varit en väldigt bra morgon, säger Lena K Samuelsson till Dagens Media.

Hon berättar också att nya SvD har fått ett varmt mottagande bland läsarna.

– Vi har dessutom fått stort genomslag på våra nyheter om Ryssland och bankerna samt Brännpunktsartikeln om människohandel. En riktigt bra dag alltså.

Totalt hjälpte ett 50-tal medarbetare på SvD till att dela ut tidningen – som även fick draghjälp av Schibsted Sveriges koncernchef tillika SvD:s styrelseordförande Raoul Grünthal, som stod vid Ropsten.

– Intresset kring nya SvD är redan väldigt stort. Det märks när man själv delar ut tidningen, säger han till Dagens Media.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.