Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Här är Yourlifes redaktion

Publicerad: 11 Maj 2010, 08:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:51

Chefredaktören Carina Nunstedt samlar trupperna inför första tidningsnumret i höst. Skådespelaren Michael Nyqvist blir en av Yourlifes krönikörer.


I mars presenterade Bonnier Tidskrifter och tidningsmakaren Carina Nunstedt sitt nya helhetskoncept Yourlife – ett ”mindstyle-varumärke” som ska omfatta allt från ett magasin och en sajt till seminarier och nischade nätverk.

Yourlife ska ta upp ämnen som psykologi, karriär, resor, kultur, mode och livsstil. Innehållet ska snarare inspirera till slowfix än quickfix, i kombination med vardagslyx.

– Detta är en storsatsning från Bonnier Tidskrifters och min sida och vi tänker mycket långsiktigt. Vi har minst 2-3 år på oss, men mitt mål är förstås att Yourlife ska gå runt innan dess, säger Carina Nunstedt, som både är chefredaktör och concept publisher för hela varumärket.

I mars lanserades Yourlifes sajt, men premiärmagasinet kommer först den 24 augusti.

– Vi kommer att satsa på ett riktigt drömnummer, med exklusiva intervjuer, bland annat med en av mina amerikanska favoritförfattare. Det blir också ett mode-tema med fokus på jobbgarderoben. Omslagsintervjun är också en drömintervju, säger Yourlifes chefredaktör Carina Nunstedt.

Teamet bakom Yourlife har tagit form. Nyligen presenterades Jennie Sjögren som redaktör och Hanna Johansson som ad. Caroline Geijer är redaktionschef och Linda Lundin webbredaktör. Moa Herngren ska blogga och vara frilansredaktör. Lina Rönning chefar över marknadsföringen och Carina Nunstedts parhäst från Mama och Family Living, Jennifer Jansch, är creative director.

Linda Skugge står bakom pr, men ska även agera frilansskribent. Andra skribenter blir Elizabeth Gummesson, Denise Rudberg och Katarina Wennstam.

– Sist men inte minst kan vi stolt presentera den hyllade skådespelaren och författaren Michael Nyqvist. Han kommer att vara krönikör i Yourlife med start i premiärnumret. Vi kommer att engagera flera författare som skribenter och har flera kända bloggare på ingång, säger Carina Nunstedt.

Första numret ska tryckas i minst 50 000 exemplar. Konkurrenterna annonsmässigt är de stora livsstilsmagasinen. Yourlife vänder sig till kvinnor som ”längtar efter mer mindstyle – mer djup och drömmar”, säger Carina Nunstedt.

– Annonsörerna gillar mixen av ämnen och det engagerade tilltalet och att vi har ett helhetstänk med sajt, seminarieserier och magasin, där vi jobbar mycket med kreativa och flexibla lösningar.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.