Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Här är Kronans droghandels tidning

Publicerad: 6 December 2010, 15:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:29

På onsdag kommer första numret av Kronans droghandels kundtidning ut på apoteken. Förhoppningen är att tidningen ska bidra till en nära relation till Kronans droghandels kunder.


Ämnen i artikeln:

TidningskompanietMetro

- Tidningen gör att vi får möjlighet att prata lite längre med våra kunder, säger Jonas Levin, marknadsdirektör på Kronans droghandel.

Magasin Kronans droghandel är annonsfinansierad och första numret har en packningsgrad på 20 procent. Målgruppen för tidningen är besökare på Kronans droghandel men främst kvinnor i åldrarna 29-59. Tidningen delas ut gratis på 180 apotek och den ges ut sju till åtta gånger om året.

Första numret av tidningen kommer ut på onsdag, den 8 december, och Jonas Levin säger att han är väldigt nöjd med tidningen, som produceras av Tidningskompaniet.

– Innehållet är bra, trycket är bra och vi har haft ett väldigt bra samarbete med Tidningskompaniet, säger han.

Ann Olrin, tidigare på Metro, är redaktör medan Peter Paunovic - även han tidigare på Metro - sköter annonsförsäljningen.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Ämnen i artikeln:

TidningskompanietMetro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.