Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Här är första numret av Godome

Publicerad: 23 April 2010, 03:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

I dag dimper första numret av inrednings- och bostadsmagasinet Godome ner i 190 000 brevlådor i Stockholms innerstad. Redan nu kan Dagensmedia.se visa upp hur tidningen ser ut.


Godome ges ut av Alma Media som månadsmagasin i Stockholms innerstad och Hammarby Sjöstad. Målgruppen är innerstadsmänniskor i åldern 25-50 år. Magasinet ska kombinera bostadsannonser med inspiration inom heminredning och design.

Första numret innehåller 17 mäklarannonser och 13 övriga annonsörer.

– Vi hade ett mål att få in 16 mäklarannonser och 15 övriga, så vi är nöjda. Det är enligt planen och vi har en bra mix av annonsörer, säger Peter Rydås, ansvarig utgivare.

Bland annonsörerna finns bland andra Invita Kök, Carpe Diem, Lagerlings och Oscars Fastighetsmäkleri.

– Det är en bra start inför kommande nummer.

På inspirationssajten www.godome.se är det tänkt att besökarna ska kunna söka i ett omfattande bildmaterial med foton från bostadsannonser, privata hem och inredningsföretag. Just nu pågår arbetet med att samla in bilder, bland annat genom en tävling för privatpersoner som utlyses både i Godome Magazine och på sajten.

- Syftet med Godome-konceptet är att gifta ihop bostad och inredning på ett sätt som varken traditionella bostadssajter eller inredningsmagasin tidigare har gjort. Det känns fantastiskt roligt att nu sjösätta det här projektet på allvar, säger Ulf Magnusson, vd för Godome.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.