Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Han släpper bok om jakten på klick: ”Jag har sett alla möjliga kolleger drabbas”

Publicerad: 17 Augusti 2020, 20:28

Sebastian Mattsson är född 1987 och uppvuxen i Ödsmål norr om Stenungssund. Han har bland annat arbetat som reporter på Expressen i Stockholm i drygt åtta år. Nu debuterar han som författare med romanen ”Balladen om Kalle Klick”.

Foto: Liv Omsén & Tina Nejderskog/Pressbild från förlaget It-lit

Efter åtta år som deskreporter på Expressen började Sebastian Mattsson skriva på en satirisk bok om kvällstidningskulturen. Nu släpper han sin debutroman om den fiktiva och svårt cyniska reportern Kalle ”Klick” Westerdahl som bara drivs av en sak: rubrikklick.


Ämnen i artikeln:

Expressen.seExpressenDagspress

”Att lägga ut en artikel känns som att spela roulette. När man för pilen över knappen där det står publicera upplever man samma maktlöshet som när man ser croupieren släppa

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.