tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Hälsoprofilen Ida Warg till Metro Mode

Publicerad: 19 januari 2017, 08:30
Uppdaterad: 19 januari 2017, 13:26

"Det känns jättekul att flytta min blogg till Metro Mode och jag ser fram emot att börja jobba med alla positiva och härliga människor i teamet bakom sajten", säger Ida Warg.

Metro Mode utökar sitt bloggteam och hälsosegment med Ida Warg, en av Sveriges största profiler inom träning och hälsa.

Ämnen i artikeln:

Metro Mode

AT


Metro Mode har under 2016 knutit till sig flera starka profiler, däribland livsstilsbloggaren Henrietta Fromholtz och modebloggaren Linn Eklund.

Nu sträker man upp ytterligare genom att rekrytera personliga tränaren och hälsoprofilen Ida Warg, som bloggat om hälsa och träning under cirka åtta år och etablerat sig som en av Sveriges största profiler inom hälsa.

– Idas syn på träning och välmående går helt i linje med det budskap vi vill förmedla med Metro Mode Hälsa. Under våren 2017 fortsätter vi att satsa hårt på vårt hälsosegment och är därför väldigt glada över att välkomna Ida i vårt team, säger Jenny Sunding, hälsoredaktör på Metro Mode, i ett pressmeddelande.

I bloggen som lanseras under vecka 4 på metromode.se kommer Ida Warg att dela med sig av tränings- och kosttips, hälsosamma recept, sin egen träning och allt annat som händer i hennes vardagsliv.

– Det känns jättekul att flytta min blogg till Metro Mode och jag ser fram emot att börja jobba med alla positiva och härliga människor i teamet bakom sajten, kommenterar Ida Warg.

Ida Warg samarbetar med TV4:s talangnätverk ENT på övriga plattformar, med huvudfokus på Youtube. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev