Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Hallpressen tillsätter digital redaktionschef

Publicerad: 5 Maj 2015, 08:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Som digital redaktionschef på Hallpressen ska Correns före detta redaktionschef ansvara styra hela den digitala utvecklingen.


Anna-Karin Thorstensson lämnar rollen som redaktionschef på Corren och kliver in som digital redaktionschef på Hallpressen. Den nyinrättade tjänsten är ett led i den digitala satsning som koncernen gör.

– Det är jättespännande förstås. Hallpressen satsar mycket och har redan mycket digital verksamhet, men det ska bli roligt att få vara med och öka takten i det, säger Anna-Karin Thorstensson till Dagens Media.

I sin nya roll kommer Anna-Karin Thorstensson att styra Hallpressens digitala utveckling, bland annat när det gäller webb och rörlig bild.

– Den digitala utvecklingen går oerhört fort och att göra en organisation helt digital är en utmaning. Men det är också det som är roligt. Det går snabbt, händer mycket och man måste vara på tå hela tiden.

Anna-Karin Thorstensson har arbetat på Corren sedan 2009 och arbetade dessförinnan på Extra Östergötland som också ingår i NTM-koncernen.

– Jag har varit drygt tio år i samma koncern och lämnar med blandade känslor. Det är framförallt alla människor jag kommer att sakna. Det är tråkigt men samtidigt en del av att byta jobb.

I Hallpressen ingår bland annat Jönköpings-Posten, Smålands-Tidningen och Falköpings Tidning ingår.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.