Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Hall Medias fack kritiskt mot ägarna – Lovisa Hamrin: ”Vi har gjort vad vi kunnat”

Publicerad: 27 Februari 2020, 06:52

Facket på Hall Media är kritiskt till att ägarna drivit projektet med länstidningar medan de förhandlade om att sälja, men ägarstiftelsens Lovisa Hamrin, anser att det var nödvändigt.

Foto: Anna Wennbe

Lättnad, men också kritik mot ägarna. Det är reaktionen efter Bonniers köp av Hall Media. ”Att vara en god ägare kan vara att se till att någon annan kan ge företagen en bra framtid”, säger Lovisa Hamrin.


Ämnen i artikeln:

Hall Media

Bonnier och Amedia köper ett företag under stor förändring och press från det ena sparpaketet efter det andra. Senast i november då 65 anställda, hälften på redaktionen, varslades. Klubbordföranden Joel Jonsson har sett medlemsskaran krympa år för år. Nu är han lättad över att få nya ägare:

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Hall Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.