GP presenterar ny söndagsbilaga

2017-01-09 16:08  
Den nya bilagan premiärspelade den 8 januari.

GP Ekonomi skrotas och blir GP Ekonomi & Karriär och dessutom börjar den nya söndagsbilagan att tryckas på rosa papper.

År 2017 inleds för Göteborgs-Postens räkning med en ny söndagsbilaga. Den nya bilagan, som ersätter GP Ekonomi, får namnet Ekonomi & Karriär.

I premiärnumret av bilagan från den 8 januari kunde läsarna ta del av bland annat en träff med Ursula Oritz som när hon fick barn startade en sajt som samlar familjevänliga aktiviteter och bjöd på experternas råd för privatekonomin 2017.

– Vi fortsätter att vässa GP både för läsare och annonsörer. Vi har tidigare givit helgmagasinet" Två dagar", ett design- och innehållsmässigt lyft och det har uppskattats av såväl prenumeranter som annonsörer. Våra nya satsningar går ut på samma tänk, ökad kvalitet höjer värdet av tidningen i alla led, säger Cecilia Krönlein, chefredaktör på GP, i en kommentar.

Dessutom går GP Bostad från tabloid till magasin i början av februari. Basen framöver blir reportage från spännande bostäder i Göteborgsområdet, men man presenterar också nytt innehåll med speciellt fokus på inredning.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt