Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Dagspress

GP presenterar ny söndagsbilaga

GP Ekonomi skrotas och blir GP Ekonomi & Karriär och dessutom börjar den nya söndagsbilagan att tryckas på rosa papper.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Publicerad: 09 Januari 2017, 15:08
Uppdaterad: 09 Januari 2017, 15:16

Ämnen i artikeln:

GP

År 2017 inleds för Göteborgs-Postens räkning med en ny söndagsbilaga. Den nya bilagan, som ersätter GP Ekonomi, får namnet Ekonomi & Karriär.

I premiärnumret av bilagan från den 8 januari kunde läsarna ta del av bland annat en träff med Ursula Oritz som när hon fick barn startade en sajt som samlar familjevänliga aktiviteter och bjöd på experternas råd för privatekonomin 2017.

– Vi fortsätter att vässa GP både för läsare och annonsörer. Vi har tidigare givit helgmagasinet" Två dagar", ett design- och innehållsmässigt lyft och det har uppskattats av såväl prenumeranter som annonsörer. Våra nya satsningar går ut på samma tänk, ökad kvalitet höjer värdet av tidningen i alla led, säger Cecilia Krönlein, chefredaktör på GP, i en kommentar.

Dessutom går GP Bostad från tabloid till magasin i början av februari. Basen framöver blir reportage från spännande bostäder i Göteborgsområdet, men man presenterar också nytt innehåll med speciellt fokus på inredning.

Ämnen i artikeln:

GP

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.