Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Göteborg får ny nöjestidning

Publicerad: 11 juli 2013, 08:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:40

GP och Djungeltrumman gör gemensam sak. Snart lanserar de nöjestidningen Hela Stan.


Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenDjungeltrumman

Med ett "lättsamt" innehåll som fokuserar på nöjen, krogar, mode och personporträtt ska gratistidningen Hela Stan fylla det glapp som Martina Johansson, chefredaktör på Djungeltrumman anser att det funnits på den göteborgska tidningsmarknaden.

Sajten Djungeltrumman har under flera år guidat göteborgare till helgens händelser. Under en tid gavs Djungeltrumman även ut som papperstidning som lades ned för ett par år sedan.

– GP-läsare kan känna igen en del, Hela stan ska funka som ett komplement, inte en ersättning. Ett mervärde för dem som är intresserade av inredning, matlagning och andra livsstilsgrejer. Och snygg ska den vara, säger Martina Johansson till GP:s Maria Petersson.

Hela Stan kommer att innehålla både nyskrivna texter samt innehåll från Djungeltrumman och Göteborgs-Posten. Tidningen kommer att ger ut på månadsbasis med start den 26 september och kommer att finnas att hämta på cirka 800 ställen i Göteborg.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.