Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökDagspress

Göran af Klercker gör comeback – blir vd för Nine Yards

Publicerad: 25 Februari 2016, 16:11
Uppdaterad: 2 Mars 2016, 16:22

Som styrelseordförande i Nine Yards tar han nu över bolagets vd-post och ersätter därmed grundaren Janne Björge. "Jag trappar inte ned, men får möjlighet att renodla arbetet till det som jag gör mest lustfyllt - kund och affärsutveckling", säger Janne Björge i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Göran af Klerckers break är nu slut. Efter att i mars förra året, sagt till Dagens Media att han behöver "ta igen det han åsidosatt" så väljer han nu att sätta sig i vd-stolen igen, den här gången på Nine Yards.

– Jag har följt bolaget länge och byrån har tagit väldigt intressanta steg framåt på senare tid. Uppdragen hamnar allt högre upp i värdekedjan och uppdragen blir större och komplexare, säger Göran af Klercker i ett pressmeddelande.

Nine Yards är idag en byrå inom brand experience som de senaste åren gått från ett traditionellt eventbolag till en position där de nu jobbar mot ledningsgrupper.

– Jag vill vidareutveckla byrån utifrån dess nya position. Med mina tidigare erfarenheter tror jag att jag kan bidra med idéer och energi om hur man åstadkommer det på bästa sätt, säger Göran af Klercker i pressmeddelandet.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev