Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Frida Kvarnström ny affärsområdeschef på Sportbladet

Publicerad: 20 oktober 2021, 11:47

Foto: Schibsted

Det blir Frida Kvarnström som tar över Lotta Folckers roll som affärsområdeschef på Sportbladet.


Ämnen i artikeln:

SportbladetAftonbladetLotta Folcker

Frida Kvarnström kom till Schibsted för drygt elva år sedan och har haft flera olika ledande positioner inom affär, produkt, plattform och strategi. Hon har senaste åren suttit i ledningen för Schibsted Next med fokus på att utveckla nya medieprodukter och affärsmodeller. Hon har också varit med och byggt upp nyhetstjänsten Omni,  samt har ett par år i bagaget som försäljningsdirektör på Schibsteds annonsbolag SMS. 

LÄS MER: Lotta Folcker lämnar Aftonbladet – för Nent 

Frida Kvarnström ser fram emot det nya uppdraget på Sportbladet.

– Sportbladet är en fantastisk tjänst med en otroligt kompetent och passionerad redaktion, där det alltid har funnits en stor vilja att utmana och testa nya koncept och lösningar. Varumärket är starkt och läsarna är engagerade och lojala. Det känns fantastiskt kul att få bli en del av teamet och vi har alla förutsättningar för att ytterligare utveckla Sportbladet framåt, kommenterar hon i ett pressmeddelande.

Med Frida Kvarnström på plats sjösätts också Sportbladet som ett eget affärsområde på Aftonbladet. Sportbladets utvecklingschef Magnus Herbertsson går dessutom in som ställföreträdande ansvarig utgivare för Sportbladet. 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev