Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Frida Boisen till Aftonbladet

Publicerad: 31 januari 2019, 09:06

Foto: Press

Frida Boisen lämnar Bonnier och blir kolumnist för Aftonbladets räkning. "Frida Boisen är en intressant skribent med energi och en förmåga att alltid väcka engagemang", säger Lena K Samuelsson, publisher för Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Frida Boisen har tidigare skrivit kolumner för konkurrenten Expressen. Senast kommer hon från rollen som ansvarig utgivare och digitalchef på Bonnier Magazines & Brands. Dessutom har hon som del av ledningsgruppen haft ansvar för pr och kommunikation. 

LÄS ÄVEN: Bonnier Magazines & Brands ledningsgrupp skrotad 

Nu står det klart att Aftonbladet rekryterar Frida Boisen som ny kolumnist. För Medievärlden berättar Frida Boisen att beslutet att tacka ja till Aftonbladet växte fram efter samtal med Lena K Samuelsson. 

– Jag har jobbat på Expressen i många år och det har också varit fantastiskt. Men det här var ett erbjudande jag inte kunde säga nej till. Jag tycker att Aftonbladet har gjort en fantastisk resa, inte minst senaste året, säger Frida Boisen hon till sajten om hur det känns att gå över till en konkurrent. 

Förutom uppdragen för Bonnier Magazines & Brands har Frida Boisen även varit chefredaktör för GT, dessutom är hon programledare för "Lyxfällan" och "Trolljägarna". 

– Frida Boisen är en intressant skribent med energi och en förmåga att alltid väcka engagemang. Hon bottnar i både det vardagsnära och i stora framtidsfrågor som rör digitalisering och sociala medier. Det känns väldigt roligt att hon nu blir en av Aftonbladets starka röster, säger Lena K Samuelsson, publisher för Aftonbladet, i ett pressmeddelande. 

I kolumnerna kommer Frida Boisen bland annat skriva om jämställdhet och digitalisering. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev