Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Frida Boisen tar över Allt om Resor

Publicerad: 21 Mars 2011, 08:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Topphälsas chefredaktör Frida Boisen får ett utökat förtroende av Bonnier Tidskrifter. Nu tar hon även över som chefredaktör för Allt om resor.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterFrida Boisen

– Jag fick veta det för en tid sedan och det känns jättebra. Jag tror det här kommer bli ett kanondrag, det känns super, säger Frida Boisen till dagensmedia.se.

I vilken riktning vill du ta Allt om resor?

– Jag kommer att sätta min prägel på Allt om resor och den kommer att bli ännu snyggare och fräschare. Självklart kommer vi vara den absolut bästa reseguiden, för alla som älskar att resa.

Enligt Frida Boisen kommer tidningen även att få se en hel del affärsutveckling.

– Jag har en del planer på hur vi kan göra nya affärer som både läsare och annonsörer kommer gilla.

Förutom att ersätta den nuvarande chefredaktören Niclas Blixt Madison, som går vidare till ett nytt chefsjobb inom Bonnier Tidskrifters digitala medier, kommer hon behålla rollen som chefredaktör för Topphälsan.

Meningen är väl inte att jag ska jobba två hundra procent så självklart kommer jag att få arbeta på ett lite annorlunda sätt. Jag kommer att få delegera lite mer än jag gjort tidigare och redaktionscheferna kommer bli ännu viktigare i den här nya organisationen.

Åsa Rydgren, publisher för området för familj, resa och hälsa, på Bonnier Tidskrifter, säger i ett pressmeddelande:

– Som ansvarig för området är det förstås väldigt roligt att tänka nytt och kreativt kring hur vi jobbar med våra titlar. Jag är helt säker på att vi med Frida Boisen vid rodret för både Topphälsa och Allt om resor kommer att se positiva effekter inom både annonsförsäljning, events och förstås redaktionellt innehåll.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.