Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Fredrik Virtanen har fått ett nytt skåp

Publicerad: 24 September 2014, 11:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:27

Fredrik Virtanen har äntligen fått ett nytt skåp. Men vad som hänt med Aftonbladet-profilens gamla skåp är fortfarande ett mysterium.


Ämnen i artikeln:

Fredrik Virtanen

I slutet av augusti berättade Dagens Media om den fräcka stölden på Aftonbladet då Fredrik Virtanens skåp mystiskt försvann.

Nu har Aftonbladet-profilen äntligen fått ett nytt skåp, kan Dagens Media berätta.

– Nytt och nytt, det är ju begagnat. Det kan mycket väl vara så att det är mitt gamla skåp men att någon har skrapat bort namnet. Fast det är lite fläckar på överdelen som jag inte känner igen. Det här är ju någon slags lek med mig som någon ägnar sig åt, säger Fredrik Virtanen.

Vem som tagit ditt gamla skåp är alltså fortfarande ett mysterium?

– Ja ingen vet något. Det här är ett av de största mysterierna sedan Aftonbladet grundades 1830.

Inga ledtrådar alls med andra ord?

– Ehsan Fadakar är den enda som antytt någonting. Han hade eventuellt sett någon som skulle fixa någonting och då kanske flyttade skåpet. Han vet inte vilka det var men tror att det kanske var vaktmästarna. Det är det enda lilla och det är ju mycket vagt. Ingen verkar veta någonting.

– Eller rättare sagt, ingen säger att det vet någonting. Det är skillnaden.

Känns det bra nu?

– Ja fast det är lite tomt samtidigt. Nu har jag ju ingenting att slåss för längre eftersom allt har löst sig. Så det är en viss tomhetskänsla, vad ska jag nu gnälla om?

Men det är en liten seger i alla fall?

– Nja, skåpet beställdes för tre veckor sedan så det har tagit lång tid. Är det verkligen en seger? Isåfall är det den lamaste segern. Jag vägrar att vara helt nöjd om det är det du försöker få mig att säga. Det är så mycket outrett kring detta.

– Men det är skönt att jag äntligen kan lägga in lite böcker, papper, skivor och tidskrifter i skåpet. Mitt skrivbord har varit helt överbelamrat så det känns bra.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Fredrik Virtanen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.