Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Expressen vill locka primetime-tittarna med nytt tv-program

Publicerad: 15 april 2013, 05:32
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:49

I kväll är det premiär för Expressens nya webb-tv-satsning "Primetime". Programledare är Niklas Svensson och Anna Jernberg Carlson.


Ämnen i artikeln:

BonnierExpressenTV4

"Primetime", som fokuserar på nyheter inom nöje- och sport, är ett nytt liveformat från Expressen TV.

Programmet direktsänds klockan 18.30-23.00 måndag-torsdag och programledare är alltså Niklas Svensson och Anna Jernberg Carlson, som tidigare arbetade som programledare på TV4.

– Expressen TV har sänt live från pågående nyhetshändelser dagtid under ett par år nu. Genom att sända på kvällstid når vi den stora publiken som är inne på Expressen.se under den tiden, säger Anna Rastner, redaktionschef för Expressen Digitala Medier, i ett pressmeddelande.

Förutom nyhetssändningar varje hel- och halvtimme kommer "Primetime" även att ha politiker, artister och andra aktuella personer som gäster.

Med programmet fördjupas också samarbetet med koncernsystern TV4 och TV4 News och bland annat kommer TV4:s väderprognoser och inslag från lokalnyheter att visas i "Primetime".

– Expressen har ett stort digitalt fönster med sin nyhetssajt, och vi får genom ett utökat samarbete ännu större möjlighet att fånga upp tittarnas intresse, säger Viveka Hansson, programdirektör för nyheter och samhälle på TV4, i ett pressmeddelande.

I morgon är det också premiär för TV4 News och Expressens nya politikprogram ”Pihlblad & Svensson”.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

BonnierExpressenTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.