Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Dagspress

Expressen värvar från Hänt

Malin Ljung.

Malin Ljung lämnar Hänt.se för att bli nyhetsredaktör på Expressen nöje.


Publicerad 2018-10-11 13:10

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Malin Ljung, i dag sajtansvarig för Hänt.se, börjar från och med årsskiftet att jobba hos Expressen som nyhetsredaktör på nöjesavdelningen.

Detta innebär också att hon tar plats i Expressens nöjesledning, där förutom nyhetsredaktör Aino Oxblod även Therese Loberg, Extra-redaktör, och nöjeschef Lars Johansson ingår.

- Jag är verkligen så glad över att kunna återvända till nöjet. Jag har alltid trivts väldig bra på Expressen och älskar framåtandan, kunskapen och "allt är möjligt"-känslan, säger Malin Ljung i ett pressmeddelande.

Lars Johansson, nöjeschef på Expressen, kommenterar:

- Det är självklart oerhört roligt att Malin kommer tillbaka till oss. Jag vet att hon kommer bidra mycket till avdelningens fortsatta framgångar på samtliga plattformar. Malin har ett stort driv och kunnande.

Malin Ljung har tidigare jobbat på Expressen som webbredaktör mellan 2013 och 2016. De senaste två åren har hon arbetat hos Aller media, där hon ansvarat för den digitala satsningen och dess uppbyggnad på Hänt.se, samt det dagliga nyhetsarbetet där.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.