Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Expressen värvar chef från OMG

Publicerad: 7 december 2012, 06:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

UPPDATERAD. Expressen anställer Paul Brandenfeldt från OMG som ny försäljningschef. Därmed är den nya annonsorganisationen klar.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Den nya organisationen går under arbetsnamnet "Nya Expressen". Annonsavdelningen blir nu tvådelad med en KAM och en storkundsavdelning.

– Vi ändrar fokus och ska jobba mer med magasin och feauture. Vi har därför tittat efter någon med bredare kompetens och Paul har en lång och bra erfarenhet inom det vi söker, säger Alexander Lydecker till dagensmedia.se och fortsätter:

– Det har varit en lång och gedigen process. Vi har haft 10-15 kandidater, men känner oss väldigt nöjda med Paul. Han är väldigt kompetent.

Paul Brandenfeldt kommer närmast från OMG, och han har också arbetat med försäljning på MTG Radio. När han börjar är inte helt klart, men senast 25 januari.

Den nuvarande försäljningschefen Mikael Solberg blir istället annonschef med ansvar för säljbolagen. Dessutom kommer han att biträda Alexander Lydecker när inte han är på plats.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.