Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Expressen skrotar två chefstjänster

Publicerad: 19 september 2019, 13:41

Klas Granström, tf chefredaktör på Expressen

Två chefstjänster inom Expressen TV försvinner i samband med Expressens sparpaket.


Ämnen i artikeln:

ExpressenExpressen TV

Torsdagen den 29 augusti presenterade Expressen sitt sparpaket. Innan årsskiftet ska 40 miljoner sparas. Enligt uppgifter till Dagens Media skrotas två nyhetschefstjänster inom Expressen TV som del i omorganisationen, vilket bekräftas av Klas Granström, tf chefredaktör för Expressen. 

– Vi flyttar runt tjänster hela tiden och detta är ett sådant grepp. Förändringen sker inom den omorganisation vi aviserat tidigare, skriver Klas Granström i ett sms till Dagens Media. 

Klas Granström har tidigare sagt till Dagens Media att man kommer tillsätta nya tjänster på frågan om Expressen TV:s framtid:

”Expressen TV är en central del av vårt nyhetserbjudande, och är en affär som drar in stora annonspengar. Där vill vi fortsätta växa. I höst genomför vi fler satsningar på innehåll och organisation och kommer att tillföra nya tjänster. Jag kan inte ge några detaljer än.”

Klas Granström skriver att Expressen bland annat har lanserat nyhetsprogrammet ”Bara nyheter” för Facebook, där ingår tre tjänster. Fler innehållssatningar inom tv ska komma under hösten.

Axel Duberg

Reporter

Ämnen i artikeln:

ExpressenExpressen TV

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.