Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Eva Buskas slutar på Aftonbladet

Publicerad: 27 Januari 2011, 09:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:23

Aftonbladets politiske reporter Eva Buskas slutar. Istället ska hon flytta hem till Gotland och ska bli nyhetschef på Gotlands Allehanda.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Eva Buskas var den reporter som avslöjade Primegate, en skandal där pr-byrån Prime fått i uppdrag att få Socialdemokraterna att röra sig åt höger.

Nu slutar Eva Buskas på Aftonbladet för att istället flytta hem till Gotland. Där blir hon nyhetschef på Gotlands Allehanda.

– Jag har fått ett fantastiskt spännande jobb som dessutom är på Gotland. Därför känns det inte så som att jag slutar på Aftonbladet utan mer som att jag börjar på Gotlands Allehanda.

Hon beskriver Aftonbladet som en fantastisk skola, men berättar att hon alltid har längtat efter att flytta hem till Gotland.

– Samtidigt har jag alltid tänkt att man inte kan få ett bra jobb där. När chansen dök upp var det bara att hugga, det ska bli jätteroligt.

Eva Buskas börjar på den nya tjänsten i mitten av mars.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.