Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Erik Pettersson blir nyhetschef på Dagens Samhälle

Publicerad: 27 Juni 2017, 12:50
Uppdaterad: 27 Juni 2017, 12:52

Erik Pettersson är ny nyhetchef för Dagens Samhälle.

Erik Pettersson lämnar lantbrukets affärstidning – Atl – för att bli nyhetschef för Dagens Samhälle.


Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle rustar om digitalt och rekryterar Erik Pettersson till nyhetschef.

– Erik har varit drivande i att ställa om Atl från en analog tidningsprodukt till en framgångsrik digital utgåva och tidning. Jag är väldigt glad över att han vill vara med i vår digitala transformation och driva fram god och unik journalistik, säger Olov Carlsson, chefredaktör och vd på Dagens Samhälle, i ett pressmeddelande.

Erik Pettersson har arbetat som journalist i över 20 år och kommer senast från rollen som webbredaktör och reporterchef på lantbrukets egen affärstidning Atl. Han har även varit chefredaktör på mjölkföretagarnas tidning, arbetat som nyhetschef och Londonkorrespondent på Expressen samt på Enköpings-Posten.

– Dagens Samhälle har ett väldigt gott renommé och jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla journalistiken och driva tidningen framåt, säger Erik Pettersson, i ett pressmeddelande.

Enligt Dagens Samhälle är rekryteringen en del i Dagens Samhälles redaktionella satsning, där man även värvat Johan Ekman som ny researcher, Monica Kleja som ny reporter och Margit Silberstein som ny krönikör.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.