Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Erik Norberg blir ny vd för Mitt i

Publicerad: 19 december 2014, 07:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:18

Mitt i värvar vd från Schibsted.


Ämnen i artikeln:

SchibstedMitt i

Dagens Media har i flera artiklar berättat om förändringarna på lokaltidningen Mitt i. I somras sålde den tidigare ägaren Stampen Mitt i till riskkapitalbolaget Segulah. Senare under hösten kom beskedet att vd:n Thomas Nyhlén lämnar vd-posten på företaget.

Nu har styrelsen för Mitt i utsett hans efterträdare, Erik Norberg. Erik Norberg är för närvarande operativ chef för Schibsted Classified Media i norden och östra Europa.

Erik Norberg tillträder tjänsten under våren 2015. Den tillförordnade vd:n Dan Lanneroö blir kvar på posten fram tills dess.

– Vi är mycket glada över att nu rekrytera Erik Norberg som vd. Han har gedigen bakgrund från annonsmarknaden och utveckling av digitala medietjänster och ett drivande ledarskap, säger Joachim Berner, styrelseordförande i Mitt i i ett pressmeddelande.

Erik Norberg har arbetat med olika uppdrag inom Schibsted sedan 2008. Innan dess har han bland annat jobbat som affärsutvecklare på Göteborg & Co samt reservofficer i Marinen.

– Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla Mitt i och föra företaget in på nya marknader, utveckla den digitala affären och stärka marknadspositionerna, säger Erik Norberg i pressmeddelandet.

LÄS ÄVEN:

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SchibstedMitt i

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev