Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

"En magnifik historia"

Publicerad: 25 Oktober 2012, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Fyra frågor till... Aftonbladets hovreporter Mattias Sandberg, som tidigt i morse avslöjade att prinsessan Madeleine har förlovat sig.


Ämnen i artikeln:

ExpressenAftonbladet

Jan Helin har slagit på stora trumman över att ni publicerade bilden på Madeleine och Chris O'Neill först. Hur gick det till?

– Jag kan tyvärr inte avslöja hur vi fick tag på den officiella bilden. Men det är en magnifik historia som vi kanske får tillfälle att återkomma till. Köp Aftonbladet i morgon. 

Hur länge har du jobbat på nyheten?

– Vi har väl misstänkt att det har varit på gång ett tag. Men det var först under gårdagen som vi kunde bekräfta det från flera håll.

Blev du förvånad när du såg att Expressen också avslöjade förlovningen?

– Nej. Expressen har historiskt varit väldigt bra på på kungliga nyheter. Så därför är det extra roligt att vi utklassar dem i dagens papperstidning genom att publicera den officiella förlovningsbilden. Förhoppningsvis fortsätter vi i samma stil på nätet under resten av dagen. Lagmaskinen Aftonbladet är svår att slå.   

Vad säger du om att ni båda avslöjar förlovningen?

– Det är väl en aning komiskt när vi avslöjar samma sak och tjafsar om vem som var först. Samtidigt är ju konkurrensen med Expressen utvecklande och en bidragande faktor till att vi på Aftonbladet gjorde en så pass bra tidning i dag.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

ExpressenAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.