Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

DN tappar försäljningschef

Publicerad: 5 Maj 2011, 11:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Christer Alsiö, säljchef på DN Plats/Bostad har sagt upp sig.


Ämnen i artikeln:

DN

Christer Alsiö har varit på DN sedan 2006 och har en bakgrund i Platsannonsgruppen.

Sedan 2009 har han arbetat som försäljningschef på Plats och Bostad, men nu väljer han alltså att säga upp sig i samband med en planerad pappaledighet.

– Jag har haft en fantastisk resa på DN och avslutade med att vi drog in hela bostadsaffären i höstas. Det är svårt att slå det men nu har jag bestämt mig för att pröva mina vingar, säger Christer Alsiö till dagensmedia.se.

I dagsläget har han inte bestämt vad han ska göra efter sin pappaledighet.

– Jag tänkte först börja med att försöka vara en så bra pappa som möjligt. Men det hela känns spännande. Hälften av mina vänner på Facebook är ju folk från DN, men ibland måste man klippa navelsträngen.

Henrik Stangel är annonsdirektör på DN:

– Christer har verkligen varit duktig och gjort mycket för Bostad så det är väldigt tråkigt. Men jag förstår honom, han har varit här länge och vill pröva något nytt. Så är det ju alltid, säger Henrik Stangel.

Någon ersättare är ännu inte klar, men Henrik Stangel berättar att tidningen redan planerat för att Christer Alsiö kommer vara borta.

– Vi visste redan att han skulle vara pappaledig så det är ingen ko på isen. Men det gör det inte mindre tråkigt att han slutar.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

DN

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.