Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

DN:s tågresenärer hamnade i coronadrabbat Italien

Publicerad: 24 februari 2020, 07:29

DN undersökte på söndagen möjligheterna för prenumeranterna att lämna Venedig tidigare än planerat.

Foto: Jonas Lindkvist

De DN-läsare som var med på DN:s tåg fick i helgen ändra sina reseplaner. Det sedan den karneval de skulle ha besök i Italien delvis ställts in på grund av coronaviruset.


Ämnen i artikeln:

coronavirusetDagens Nyheter

I fredags eftermiddag lämnade Dagens Nyheters tåg Stockholms centralstation. Tågets mål var Venedig och för första gången skulle ett persontåg köra hela vägen utan byte från Sverige till Tyskland. Tidningens chefredaktör twittrade glatt.

I Venedig var planen att en del av läsarna skulle besöka en karneval. Denna skulle dock komma att ställas in på grund av coronavirusets utbrott i landet. På söndagen undersökte DN därför möjligheterna att lämna Venedig tidigare än väntat.

– Vi har haft ett möte med våra resenärer under kvällen. Vi följer utvecklingen och tar del av de råd som finns. Vi ska få mer information om situationen i morgon, sade DN:s chefredaktör Peter Wolodarski på söndagen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

coronavirusetDagens Nyheter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.