Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

DN:s miss – publicerade förra årets program

Publicerad: 21 September 2015, 07:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:51

UPPDATERAD. DN:s prenumeranter fick igår förra årets program för Stockholm Jazz Festival.


Ämnen i artikeln:

Dagens Nyheter

En ambitiös programtidning för Stockholm Jazz Festival skulle igår gå som bilaga i Dagens Nyheter. Men istället skickades en annonsbilaga ut med programmet för 2014 års Stockholm Jazz Festival.

"I dagens DN skulle årets jazzfestivalprogram funnits med. Men på grund av ett misstag hos DN:s tryckeri har fjolårets program skickats ut i vissa delar av landet" skriver Stockholm Jazz Fesivals ledning på den egna sajten.

– Det var väldigt olyckligt, men det var den mänskliga faktorn som spelade in så vi kan inte vara sura för det. DN är också väldigt ledsna och gör allt för att vi ska bli glada, säger Karin Sävström, marknadschef för Stockholm Jazz festival.

Det korrekta festivalprogrammet ska istället gå ut med Dagens Nyheter och Dagens Industri nu på lördag till de hushåll som fick det felaktiga programmet.

– Vi känner väl att vi förlorar fem dagars försäljning men vi hoppas på en säljboom i helgen. Då kommer bilagan även vara med i Dagens Industri.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Nyheter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.