Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

DN: ”Liknar ingenting vi tidigare upplevt i trafikväg”

Publicerad: 20 Maj 2020, 05:45

Coronakrisen har snabbat på den digitalisering Dagens Nyheter har jobbat med under många år, berättar Anna Åberg, chef för DN.se. Läsandet på dn.se har ökat explosionsartat den senaste tiden – och det är både gamla och nya prenumeranter som hittat dit.

POSTCORONA DEL 6. Dagens Nyheters trafik har skjutit i höjden under coronakrisen och man har också kunnat se en beteendeförändring hos prenumeranterna. ”Nu handlar det om att förvalta det förtroende vi har fått”, säger Anna Åberg, chef för DN.se.


Ämnen i artikeln:

coronavirusetAnna ÅbergDagens Nyheter

På vilket sätt kan krisen fungera som en digital katalysator? Hur ser medievärlden ut post-corona? Dagens Media vände sig till cheferna på sex olika bolag för svar. 

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.