Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Direktpress startar säljbolag

Publicerad: 29 september 2014, 07:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:27

Patrik Vincent blir vd för Direktpress nya säljbolag med fokus på riksmarknaden.


Ämnen i artikeln:

Direktpress

Dagens Media har tidigare skrivit att Patrik Vincent lämnar Värmlands Folkblad för en ny roll inom Direktpress. Nu står det klart att han blir vd för ett nytt dotterbolag inom koncernen.

Bolaget ska stärka Direktpress närvaro på riksannonsmarknaden och se till att att tidningsgruppens medier får intäkter från riksmarknaden. Säljbolaget ska också arbeta med medier som inte direkt är knutna till Direktpress.

– Efter fyra fantastiska år på Värmlands Folkblad ska det bli väldigt spännande att återkomma till Stockholm och vara med och forma det här bolaget. Jag är helt övertygad om att vi kommer spela en viktig roll för såväl de medier vi representerar som för köparna på marknaden, säger Patrik Vincent i ett pressmeddelande.

Han har varit försäljnings- och affärsutvecklingschef på Värmlands Folkblad under fyra år. Den 17 november tillträder Patrik Vincent sin nya tjänst.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Direktpress

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.