Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Dagspress

Direktpress lanserar Stockholmstidningar

Publicerad: 15 augusti 2011, 09:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Direktpress utökar sin verksamhet med ytterligare två Stockolmstidningar - "Vi i Väsby" och "Vi i Sollentuna".


Ämnen i artikeln:

Direktpress

De nya tidningarna "Vi i Väsby" och "Vi i Sollentuna" kommer att ingå i Direktpress, som nu alltså kommer att ge ut 18 lokaltidningar. På frågan varför man har valt att expandera nu svarar Direktpress vd Roland Tipner att tidpunkten var rätt.

– Hösten är en bra tid, då vi är annonsstarka. Vi expanderar när vi ser att vi har en bra marknad. Vi kanske kommer att expandera vidare, men nödvändigtvis inte i Stockholm, säger han till dagensmedia.se.

För de boende i Sollentuna finns redan lokaltidningen Mitt i, som är en del av Stampenkoncernen, och som även den distribueras gratis på veckobasis.

Enligt Roland Tipner kommer emellertid den nya tidningen från Direktpress att kunna etablera en egen marknad.

– Skillnaden ligger i att vi är mer lokala. Vi har ingen centralorganisation utan vi jobbar från Sollentuna. Vi är närmare läsarna, säger han.

Det första numret av Vi i Sollentuna kommer ut 26 augusti. Det första numret av Vi i Väsby som Direktpresstidning utkom 12 augusti.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Direktpress

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News