Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Direktpress chefredaktör om övertagandet av Mitt i: ”Vi står fast vid vårt kärnuppdrag”

Publicerad: 26 Juni 2020, 14:38

”Vi lever i en värld där man kan vakna upp och få reda på precis vad Donald Trump har gjort i natt, men det är inte en jävel som vet varför de grävt om Opaltorget i Frölunda – utom vi. Det är vår usp”, säger Direktpress chefredaktör Joakim Fransson som ska ratta de sammanslagna tidningarna efter uppköpet.

Direktpress chefredaktör Joakim Fransson tar över de tidningar som slås samman efter köpet av Mitt i. Mycket om framtiden är oklart – men en sak är säker, säger den tillträdande chefredaktören: ”Vi ska fortsätta göra det vi är bäst på, nämligen lokaljournalistik”.


Ämnen i artikeln:

Roland TipnerMitt iDirektpress

För en vecka sedan slog en bomb ned i mediesverige. Lokaltidningskonkurrenterna Direktpress och Mitt i slås samman. Det möjliggörs genom att Roland Tipner-ägda Ge-Te Media köpt City-Press AB, som

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.