Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Därför går DI:s redaktionschef till DN

Publicerad: 10 April 2013, 13:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

För Dagens Media berättar Fredrik Björnsson varför han lämnar Dagens Industri och börjar som administrativ redaktionschef på Dagens Nyheter.


Ämnen i artikeln:

Dagens IndustriDagens Nyheter

– Att byta arbetsgivare känns både och. Samtidigt som jag trivs ypperligt på Dagens Industri blir det en spännande utmaning att gå till Dagens Nyheter, säger Fredrik Björnsson till Dagens Media.

Fredrik Björnsson har jobbat på Dagens Industri sedan 2006 och sedan 2009 har han ingått i tidningens redaktionsledning som en av två redaktionschefer. När Dagens Media frågar honom vad hans nya tjänst innebär svarar han:

– Dagens Nyheters utmaning framöver är att arbeta smartare, att spara och satsa samtidigt. I min roll ska jag arbeta med att fortsätta utveckla redaktionen i denna riktning, att vi på ett smart sätt fortsätter leverera kvalitativt innehåll till våra läsare i alla kanaler.

Fredrik Björnssons företrädare Anders Nordlund har beslutat att sluta på DN på egen begäran och lämnar formellt över till Fredrik Björnsson den första maj. Vem som tar över Fredrik Björnssons tjänst på DI är inget han i nuläget vet. 

Frida Wickberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.