Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Dagspress

Därför dröjer Thomas Mattssons efterträdare

Publicerad: 16 Januari 2020, 15:13

Den 12 juli stod det klart att Thomas Mattsson (t.v) lämnade rollen som chefredaktör på Expressen. Ett uppdrag han haft sedan 2009. Anders Eriksson (t.h), vd på Expressen, säger att målsättningen är att kunna presentera Thomas Mattssons efterträdare nu i början av året.

Foto: Lindsten & Nilsson + Janne Næss

Expressen har stått utan en permanent chefredaktör i över sex månader. ”Det viktiga är att vi landar i ett bra beslut och då får det ta den tid det tar” säger vd Anders Eriksson till Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Anders ErikssonBonnier NewsExpressen

I dagarna är det ett halvår sedan Expressens mångårige chefredaktör och ansvariga utgivare Thomas Mattsson meddelade att han lämnar sin post. Sedan dess är Klas Granström, tidigare redaktionschef och chef

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.